Contra despre Dinamo: ”Asta a fost singura mea greșeală”


Selecționerul României, Cosmin Contra, omul de care atât conducătorii, cât și Miriuță sau chiar suporterii își amintesc după fiecare eșec al ”câinilor”, a vorbit despre ceea ce a făcut la Dinamo în perioada în care a antrenat acolo. El spune că o singură greșeală majoră a făcut, deși au fost mult mai multe. Cu siguranță jucătorii tineri împrumutați nu și-au dorit ei să nu primească nicio șansă să joace la echipa din Ștefan cel Mare.

„Nu-mi reproșez nimic. Toată lumea știe ce s-a întâmplat la echipă. Jucătorii care au plecat și-au dorit asta. Singura mea greșeală a fost schimbul Nistor – Nascimento. Dar în rest nu-mi reproșez nimic. Lotul pe care îl are Dinamo e făcut de comun acord cu oamenii din conducere.

Încă se vorbește că eu sunt vinovat, dar eu am plecat în etapa a 7-a și acum suntem în etapa a 16-a. Cred că e lipsă de profesionalism din partea multora. Eu îi propun domnului Dinu să meargă dânsul la Dinamo și să repare ce crede dânsul că am greșit. Sunt convins că echipa și-ar fi revenit dacă rămâneam. Și-ar fi revenit destul de repede.

Cred că echipa a jucat bine cu mine pe bancă. Am jucat de la egal la egal cu Bilbao. Înaintea am fost la un pas de titlu și am luat Cupa Ligii. Trebuie ca oamenii să aibă un echilibru în ceea ce declară”, a zis Cosmin Contra la Digi Sport.

Citește și:

MĂSURI Cum vor șefii lui Dinamo să evite alte episoade bahice

-->
Previous Încă o problemă MARE pentru Ionuț Negoiță
Next Dan Cucu are încă nevoie de noi. Acum e mai simplu să-l ajutăm

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *