Contra, decizie de ultimă oră după meciul cu Astra EXCLUSIV


Dinamo nu reușește să bată pe nimeni și Cosmin Contra s-a săturat de situația de la Dinamo, pe care și-a dat seama că nu mai are cum s-o redreseze. Antrenorul care a venit și a garantat play-off-ul în conferința de presă de prezentare, s-a săturat de promisiuni neîmplinite și nu vrea să-și mânjească CV-ul ca antrenor mai mult decât a făcut-o deja girând un proiect falimentar.

Din informațiile doardinamo.ro, Contra și-a anunțat deja apropiații că nu va mai continua la Dinamo și-și va da demisia după egalul cu Astra, 0-0.

Vestea vine ca un trăznet pentru jucători, care-l aveau pe Contra ca aliat contra conducerii care de atâta timp le promite că-i plătește și nu se întâmplă nimic. Fostul selecționer le-a promis când a venit că va rezolva ca ei să fie plătiți la timp, dar Cortacero l-a păcălit, iar omul care l-a adus la Dinamo, Juan Melero Marin, s-a retras din proiect!

Cosmin Contra, declarații după meci:

”Din păcate, jucătorii sunt marcați de ceea ce se întâmplă, de locul în clasament, primim un gol foarte ușor, revenim în joc, după care fiecare echipă putea să câștige. E un rezultat echitabil, care nu mulțumește pe nimeni. Încrederea lipsește la această echipă. Dacă au valoare, trebuie să o arate. Trebuie să-și asume responsabilitatea locului în clasament, că altfel nu poți să ieși din subsolul clasamentului.

Se pare că ne consumă ce se întâmplă în jurul echipei. Eu trebuie să am încredere, că sunt antrenor, mâine voi avea o discuție cu directorul sportiv, în care voi pune lucrurile la punct. E clar că trebuie să existe ceva la echipă. Vedem ce se va întâmpla, în momentul de față sunt dezamăgit, i-am simțit bine pe băieți toată săptămâna, nu putem pune în aplicare ce facem la antrenamente”, a declarat Cosmin Contra la finalul meciului.
Citește și:

El este omul cu legături în Spania care a împrumutat Dinamo și are o nouă ofertă pentru club

Previous El este omul cu legături în Spania care a împrumutat Dinamo și are o nouă ofertă pentru club
Next Gigi Mulțescu, favorit să preia Dinamo. Prima reacție

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *