Contra despre Albin: ”Decizia este definitivă”


Antrenorul lui Dinamo a ținut astăzi o conferință de presă în care a vorbit despre toate problemele pe care le-a întâmpinat în această perioadă la Dinamo, dar și de ce Albin și Busuladzic au plecat de la echipă.

”Cred că cine mă cunoaște foarte bine știe că pot să vorbesc cu anumite persoane dar nu am acceptat niciun moment să se bage vreun patron peste mine. În secunda doi aș fi plecat de la echipă.

Azer Busuladzic, agentul lui a venit cu o ofertă în cantonamentul din Slovenia care nu s-a mai realizat, am vorbit cu jucătorul, a spus că își dorește să plece.

Eu am rămas la Dinamo să fac performanță.

Juan Albin mi-a trimis un mesaj că este obosit fizic și psihic, că are niște probleme familiare și eu i-am transmis să se liniștească și să meargă la antrenament a doua zi. Nu a venit la acel antrenament, eu m-am dus la Adrian Mutu și i-am spus că nu-l mai vreau. L-am înțeles dar indisciplina la mine nu are nume. Am decis împreună cu conducerea și cu Juan că e mai bine să ne despărțim.

Clubul Dinamo București nu pierde niciun ban prin venirea lui Juan Albin. Problemele personale au făcut ca el să vrea să plece. Este un jucător pe care eu mi l-am dorit dar niciun jucător nu este deasupra unei instituții ca Dinamo. La Dinamo rămân jucătorii care-și doresc performață. Am făcut cea mai slabă repriză de când sunt eu antrenor la Iași. Din punctul meu de vedere echipa joacă fotbal.

Nu îmi dau demisia, când voi simți că nu mai sunt capabil să fac performanță mă voi retrage. Două înfrângeri pe mine nu mă dau înapoi de la drumul meu și de la ambiția mea de a duce Dinamo acolo unde îi este locul.

Afectată este toată lumea, ne așteptam la alt rezultat la Iași. Trebuie să ne îmbunătățim multe momente în joc. Sper ca această cădere să fie pe baza stresului acumulat în ultima lună de zile.

Vor mai veni jucători dacă ne-am despărțit de Azer și de Albin. Nu ne vom grăbi, vrem jucători cu foame de performanță, fără alte probleme personale.

Nu există nicio răceală între mine și domnul Negoiță, el a fost alături de mine și nu am ce să-i reproșez. Nimeni din cadrul clubului nu mi-a sugerat vreodată să bag pe cineva în echipă. Știe oricine mă cunoaște că a doua zi eram la Madrid cu familia.

Este o deziluzie Albin, dar suntem oameni, suntem emotivi, avem probleme personale, el a fost foarte corect, mi-a zis că putea să rămână la Dinamo și criticile să fie normale și eu să fiu primul avizat. El a ales să-mi spună lucrurile astea dar neprezentarea la antrenament m-a făcut să iau această decizie. Gândul lui era să plece la familie. Decizia este definitivă.

În viață există asemenea lucruri, trebuie să înveți din ele, am fost coechipieri, apoi l-am avut la Petrolul, dar el fizic și psihic nu ne putea ajuta. Mai bine să plece acum decât peste o lună sau două când nu se putea face nimic.

Bawab știe ce situație are, a fost pe bancă la ultimul meci cu Iașiul. Este un jucător care își dorește să joace pentru că aici el nu are minutele pe care și le dorește”, a declarat Cosmin Contra.

Citește și:

Contra: ”Dacă se califică o să port fustiță și asta este”

-->
Previous Dorin Rotariu nu duce lipsă de oferte
Next Contra: ”Dacă se califică o să port fustiță și asta este”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *