Contra: ”De ce să nu sperăm la titlu?”


Cosmin Contra a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre partida pe care o va disputa mâine seară, de la 20:00, împotriva Astrei, pe stadionul Dinamo. El ar vrea ca jucătorii să fie conectați doar la meci și să nu se gândească la celelalte două partide.

„Chiar dacă pornim cu șansa a treia, jucăm cu titlul pe masă. De ce să nu sperăm? E o mare greșeală, însă, să considerăm că deja am câștigat meciul cu Astra. Mi-aș dori să nu se anunțe rezultatele celelalte la stația de amplificare. Oricum, va fi reacția spectatorilor. Vom întâlni echipa campioană, care ne-a reprezentat foarte bine în cupele europene. Vrem să fim concentrați, i-am avertizat pe băieți asupra pericolelor care vin de la Astra. Fiind ultimul meci, cred că toți jucătorii vor da tot ceea au mai bun din ei. Noi n-avem presiune dacă vom ieși sau nu, cele două din fața noastră au această presiune. Rezervele Astrei  pot juca oricând la orice echipă din Liga 1”, a spus antrenorul de 41 de ani.

Referitor la eventuale blaturi, ”Guriță” a comentat: ”Nu cred, repet, nu cred că în 2017 mai e cineva capabil de jocuri de culise. Cel mai bun scenariu e să învingem Astra”.

”Nu contează locul, ci doar să câștigăm meciul cu Astra, apoi finala Cupei Ligii. Sperăm să decerneze Adi Mutu medaliile după meci, asta înseamnă că am devenit campioni, el a fost desemnat din partea LPF să ofere onorurile dacă terminăm noi pe locul 1”
Cosmin Contra

Citește și:

Mesajele lui Dănciulescu și Contra pentru Cornel Țălnar

Previous Contra: ”Dacă semnează Dan Petrescu semnez și eu!”
Next Mesajele lui Dănciulescu și Contra pentru Cornel Țălnar

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *