Contra Contra, despre cum o să joace la Bilbao


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit despre meciul cu Athletic Bilbao, și recunoaște că nu se teme deloc de această partidă. ”Câinii” pleacă mâine, la 13:30, de pe aeroportul Henry Coandă, spre Bilbao, acolo unde au misiunea să se califice în play-off-ul Europa League. În tur ei au făcut 1-1 cu bascii pe Național Arena.

„Putem să fim realiști întâi și apoi optimiști. Va fi foarte greu, dar nu imposibil. Fotbalul îți oferă multe surprize. Cu o pregătire bună și puține greșeli, la Bilbao, putem face lucruri mari. Le-am arătat jucătorilor, azi, repriza a doua, pe care am jucat-o bine, am fost agresivi și dacă vom juca la o viteză mai mare decât ei, le putem pune probleme.

Nu avem nimic de pierdut și asta le-am transmis și jucătorilor. În tur, după ce am primit gol, ei au jucat exact ce am pregătit. Să fim prezenți și să jucăm repede. Din punct de vedere tactic, trebuie să jucăm fără greșeală, să creadă în ei și să intre fără teamă. Am un plan, am echipa formată în cap”, a declarat Cosmin Contra la Dolce Sport.

Citește și:

Cosmin Contra: ”Nu mă arunc cu capul înainte”

-->
Previous Contra: ”Eu am răbdare cu Albin” De ce încă nu e în formă
Next Cosmin Contra: ”Nu mă arunc cu capul înainte”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *