--> -->

Contra a confirmat: ”Decizia e a lor”


-->
Cosmin Contra a vorbit astăzi într-o conferință de presă despre faptul că în curând va putea prelua echipa națională. Așa cum scriam zilele trecute, el nu va face nimic oficial până la meciul cu CS U Craiova pe care vrea neapărat să îl câștige pentru a nu pleca pe ușa din dos de la Dinamo.

”Steliano Filip nu face parte din lot pentru acest meci. Am nevoie de alte soluții și l-am lăsat în afara lotului. Probleme medicale nu are, probleme de … Am introdus 4-5 jucători foarte tineri și încerc să creez o formație care să câștige la Craiova și voi lăsa pe bancă niște jucători tineri care să vrea să se auto-depășească.

Ceea ce s-a întâmplat ieri când Ion Crăciunescu a făcut niște declarații care îmi fac mult rău. Eu nu m-am întâlnit cu Andrei Vochin de la Campionatul European din Franța. Ar trebui spuse aceste lucruri cu probe. Lumea crede că eu nu am fost 100% aici. Ieri am avut o întâlnire cu domnul Stoichiță și domnul Vochin în care nu s-a stabilit nimic. Gândul meu e doar la meciul de mâine cu Craiova. Dacă se va întâmpla ceva, se va întâmpla.

Dacă domnul Crăciunescu are anumite probe să le aducă. Altfel îmi fac foarte mult rău. Trebuie să îi întrebați pe cei care iau decizii la echipa națională. Eu sunt disponibil. Au avut contact din ce am înțeles și cu Rednic, și cu alți antrenori, ei trebuie să ia o decizie.

Eu sunt dedicat 100% la munca mea la echipa care mă aflu. Tind să-i liniștesc pe suporterii noștri pentru că am fost cu gândul 100% la echipa pe care o antrenez.

Eu sunt fericit pentru că mă aflu printre candidații de a prelua echipa națională, asta înseamnă că mi-am făcut treaba. Echipa națională nu se refuză, asta a fost punctul meu de vedere. Nu știu nimic, trebuie să ia legătura și cu domnul Negoiță, că toată lumea trebuie să fie de acord.

Nu știu ce se va întâmpla cu salariul, nu am ajuns acolo. Până nu ajung să negociez nu știu nimic. Am avut o întâlnire de nici 15 minute, ei iau contact cu mai mulți selecționeri și vor lua decizia finală”, a declarat Cosmin Contra la conferința de presă.

Citește și:

Contra ia decizii drastice la Dinamo

Previous Norocul lui Katsikas
Next Contra ia decizii drastice la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *