Contra, cel mai dur mesaj de când este antrenorul lui Dinamo


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a avut astăzi cel mai dur mesaj de când este tehnicianul „câinilor”. El i-a transmis un mesaj  lui Nicolae Badea, omul cheie în scandalul modernizării stadionului Dinamo.

„Un meci important mâine seară, cu un antrenor extraordinar, cu multă experiență, o echipă care are obiectiv câștigarea campionatului.

N-am vorbit cu Dan Petrescu de când am fost în Slovenia, ei pleacă super-favoriți. Achizițiile pe care le-au făcut și cum au jucat în ultimele meciuri, ei au o încredere extraordinară și e o echipă foarte bine așezată tactic.

Noi suntem o echipă care avem o continuitate față de anul trecut, nu înseamnă că dacă ei sunt favoriți noi nu o să avem nicio șansă.

Era mare curent. S-a trântit ușa de la vestiar, de asta s-a spart.

Albin este un jucător care își dorește foarte mult să ajungă la parametri optimi, deasta era supărat.

Mă aștept ca viitorul lui Dinamo să fie foarte sumbru. Poate să influiențeze în multe privințe. E posibil ca Ionuț Negoiță se retragă pentru că nu o să investească bani într-o echipă fără viitor. Și poate încă o echipă de tradiție va dispărea pentru că asta înseamnă faliment. Nu știu cum domnul Badea poate să doarmă liniștit știind că o echipă ca Dinamo ar putea să dispară. Pentru mine este inacceptabil și de neconceput ca Guvernul să vrea să-ți facă stadionul și din cauza unor războaie personale să nu se facă.

Cred că n-am dat motive ca lumea să se teamă de arbitraje la meciurile cu noi. Să lăsăm să se joace fotbalul pe teren și să bem un pahar de vin după meci”, a declarat astăzi Cosmin Contra.

Citește și:

Nascimento: „Trebuie să demonstrez la fiecare meci că a fost un schimb bun”

-->
Previous Schimbare importantă pentru fotbalul românesc
Next Nascimento: "Trebuie să demonstrez la fiecare meci că a fost un schimb bun"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *