Contra: ”Avem șanse”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a trăit ca un leu partida cu Athletic Bilbao. Dacă Rivaldo a venit să-și susțină fiul care a marcat un gol genial, și tehnicianul ”câinilor” a avut un talisman în tribună – soția sa care a venit special din Spania să urmărească acest meci.

„Eu m-am speriat de primele 20 de minute. Am început temători, dar mă aşteptam la asta. Îmi era frică să nu conteze că Dinamo revine în Europa după 5 ani, cu Bilbao. Asta îi putea împiedica pe jucători să joace mai bine. Dar după 20 de minute, am început să jucam cum trebuie.

Sunt un antrenor fericit. Băieţii au dominat în mare parte din repriza a doua. Am înţeles că golul lui Nemec a fost anulat eronat şi că la golul lor se putea da fault în atac la Filip. Sunt foarte mulţumit că după pauză jucătorii au jucat fără teamă, au făcut pressing şi am avut ocazii. Mă bucur că ma reuşit un egal cu o echipă foarte bună.

Sunt realist şi ştiu că va fi greu la retur. Dacă pe San Mames nu ne domină emoţiile şi jucăm ca în repriza a doua, vom avea şanse. A doua repriză îmi dă speranţe.

Putem domina jocul. Văd că Rivaldo a venit cu noroc. Mă bucur pentru Rivaldinho. El am muncit foarte mult”, a declarat Contra la finalul meciului pentru TVR 1.

-->
Previous Rivaldo: "Doar la o singură echipă am văzut asemenea galerie"
Next Mesajul superb al lui Rivaldo prin care mulțumește public românilor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *