Contra: „Ar fi un dezastru”


Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a dat un verdict dur în ceea ce privește viitorul lui Dinamo fără un stadion nou, modern și o casă proprie a ”câinilor”.

”Ar fi un dezastru pentru Dinamo dacă va fi modernizat stadionul Progresul în detrimentul lui Dinamo sau nu va fi stadionul nostru cel refăcut”, a declarat Cosmin Contra.

Managerul sportiv al ”câinilor” a fost și mai dur și crede că ar putea fi niște interese la mijloc ca stadionul din Ștefan cel Mare să nu fie modernizat.

”Dacă nu se face acum, nu se mai face niciodată. Multe lucruri nu le știm nici noi. Am înțeles că Ministerul de Interne a trimis un control, cu cât trec zilele nu e bine pentru noi. Ne trebuie un răspuns ferm și un stadion nou fără pistă! Poate unii au alte interese, să fie modernizat un alt stadion decât al nostru, chiar dacă acolo nu s-a mai jucat fotbal de foarte mulți ani. Ne trebuie un STADION NOU FĂRĂ PISTĂ, mă repet, știu, dar asta e dorința noastră și a tuturor suporterilor  dinamoviști”, a spus și Ionel Dănciulescu.

Citește și:

De ce se joacă meciul cu Viitorul în Ștefan cel Mare

 

-->
Previous MM recunoaște: ”Dinamo a avut penalty cu noi”
Next De ce se joacă meciul cu Viitorul în Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *