Contra, anunț despre negocierile cu Dinamo


Antrenorul dinamoviștilor, Cosmin Contra, a dezvăluit într-un interviu pentru fanatik.ro, detalii despre negocierile privind viitorul său la Dinamo.

”Negoicierile dunt avansate. Sunt cerințe din partea mea, vorbim de toate lucrurile astea… Nu știu, vedem. Îți spun că eu și domnul Negoiță ne-am întâlnit de mai multe ori. Și pot spune că negocierile sunt OK. Dar prelungirea contractului meu este ultimul lucru la care mă gândesc acum. Nu pot spune un procent. Nu e pe procente. Azi pot spune că rămân, să zic, 90 la sută, mâine, după un rezultat mai slab, poate 10 la sută”, a declarat ”Guriță”.

Tehnicianul alb-roșilor e reiterat ideea că rămânerea lui în Ștefan cel Mare nu depinde de bani, ci de jucătorii pe care-i poate aduce.

”Titlul?? Depinde ce transferuri vom face la vară. Ce jucători vin, ce jucători pleacă…Nu pot să declar acum că vreau titlul, dacă pleacă șase jucători, vin cinci… Ca să vorbesc de titlu concret trebuie să știu ce putem aduce la vară, pe ce jucători ne putem baza. Așa, e ușor să dai din gură, să spui că iei titlul! Sigur, la un club cum e Dinamo, titlul trebuie să fie obiectivul permanent!” a încheiat Contra

Previous INTERVIU Irimuș: ”Avem puterea să ne calificăm în finală”
Next OFICIAL Dinamo poate juca în sfârșit în Europa

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *