Contra amenință: ”Pot să plec de la Dinamo”


Instabilitate la Dinamo. Cosmin Contra amenință că va pleca dacă nu i se vor aduce urgent jucători. Și cum asta este foarte greu în momentul de față deoarece sunt puțini jucători liberi de valoare care ar putea accepta un salariu până în 10.000-15.000 de euro. Iar varianta Karim Yoda este și ea incertă – este accidentat și revine abia în octombrie.

„Eu am nişte clauze în contract, puse foarte bine. Am vrut să mă asigur că lucrurile vor fi ok. Am în contract că Dinamo trebuie să realizeze anumite chestii, cu date bine stabilite. Dacă nu se vor realiza, eu pot să plec. În funcţie de asta, voi vedea dacă voi continua sau nu. Nu am a avut nicio discuție cu domnul Negoiță de vreo două săptămâni și jumătate. Că eu sunt nemulțumit, asta este o altă poveste. E departe de adevăr că ne-am certat, că ne-am spus cuvinte grele. Eu țin legătura cu Adi (n.n. Adrian Mutu) și cu președintele clubului”, a spus Contra la Digisport.

 Tehnicianul cere în continuare întăriri la Dinamo, mai ales după despărțirile de Busuladzic, Albin și Bumba.

„Problema e că nu mai e timp. Nu vrem să aducem jucători doar la număr. Vom vedea dacă vom găsi pe cineva interesant pentru a-l aduce perioada rămasă. Dacă nu vom găsi, probabil vom rămâne așa cum suntem.

Am avut ceva discuții cu cineva, nu a vrut să vină și atunci așteptăm. Nu este ușor să găsești în momentul de față jucătorii cu profilul pe care îl doresc eu. Nu mai vreau să aducem cantitate, vreau să aducem cantitate”, a mai declarat Contra.

Citește și:

Pe cine va întâlni Dinamo Under 19 în Youth League

-->
Previous Contra: ”S-a lăsat cu sânge”
Next Contra îl dă exemplu lui Negoiță pe Gigi Becali

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *