Contra amenință conducerea lui Dinamo


-->
Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, este foarte supărat pentru că deși a transmis clar conducerii că vrea ca până la reunirea lotului să aibă niște jucători noi și valoroși pe care se poate baza, până în acest moment nu s-a realizat niciun transfer. Mai mult decât atât, căpitanul Antun Palic și-a luat astăzi „la revedere” de la foștii săi colegi la Săftica și Dielna nu va continua în Ștefan cel Mare.

„Orice antrenor care pierde jucători titulari e un pic dezamăgit, pentru că nu am reuşit până acum să aducem pe nimeni, suntem în discuţii, atât.

E puţin probabil să revină Lazăr, dar Anton e posibil să se întoarcă. Am vorbit cu cei de la Getafe şi ştiu că e foarte greu ca ei să activeze opţiunea de cumpărare. Dacă nu va veni altă ofertă din Spania, Anton va reveni la Dinamo”, a declarat Contra la Dolce Sport.

Antrenorul lui Dinamo pune presiune din nou pe conducere și le reamintește că are o clauză prin care dacă nu i se aduc jucători poate pleca oricând de la echipă. Iar acest lucru este greu de crezut că se va întâmpla având în vedere că Adrian Mutu este încă în vacanță.

„Jucăm după cinci ani în Europa League şi vom avea parte de nişte adversari redutabili în primul tur, aşa că eu nu vreau să ne facem de ruşine. Dar eu mă aştept la orice în România, cunosc foarte bine mentalitatea de aici şi ştiu eu de ce am pus acele clauze în contract. Vom vedea ce se va întâmpla în viitor. Dacă nu mi se vor îndeplini dorinţele, voi lua o decizie în acest sens”, a adăugat Contra.

Previous Cosmin Contra: "Echipa națională nu se refuză"
Next Mutu, în vacanță până pe 19 în plină perioadă de transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *