--> -->

Contra: ”Albin poate să facă diferența. Am adus fix ce aveam nevoie”


-->
Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, a vorbit despre transferurile pe care le-a făcut echipa din Ștefan cel Mare și a mărturisit că este foarte mulțumit. De asemenea, el a explicat de ce a ținut neapărat să-l aducă pe Albin.

”Albin a fost lăsat acasă de cei de la Veracruz, pentru că voia să plece, și s-a antrenat cu echipa a doua. Eu cred că nu vine total nepregătit. Numărul 10 s-a eliberat după ce a plecat Nistor și i l-am dat lui. Albin e un jucător diferit, un jucător care poate să facă diferența în orice moment al meciului. Nu aveam un număr 10.

Albin e un jucător care putea juca și la echipe mari din Spania. Dar i-a lipsit ambiția în momentul în care a ajuns la Espanyol, de la Getafe. Când eram eu la Getaje el era printre copiii din echipă și am avut grijă de el. La Veracruz am înțeles că a avut un conflict cu antrenorul”, a spus ”Guriță”.

Tehnicianul ”câinilor” a vorbit și Nascimento și Katsikas.

”Am pierdut după plecarea lui Palic un jucător care să facă legătura între mijloc și atac și așa ne-am orientat la Nascimento. Katsikas e stângaci și mie îmi place să am unul dintre fundașii centrali care să fie stângaci. Mi-a plăcut de Dielna, pentru că și el era stângaci. Cred că am reușit să aducem exact ce aveam nevoie”, a încheiat Contra.

Citește și:

Contra despre schimbul verii: ”Mi-a venit ideea la o cafea cu Dan Petrescu”

Previous Contra despre schimbul verii: ”Mi-a venit ideea la o cafea cu Dan Petrescu”
Next Cu cine ar putea juca Dinamo în turul III preliminar al Europa League

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *