Contra a recunoscut în direct de ce nu pleacă de la Dinamo: ”Da, am”


Cosmin Contra a fost păcălit de către spaniolii care i-au propus să vină să preia Dinamo, acesta însă i-a amânat mult timp până să semneze actele deoarece a vrut să evite să vină să se facă de râs în Ștefan cel Mare. A vrut să vadă că i se aduc jucători și că noii acționari vor accepta să-și treacă o clauză mare de reziliere în contract. 300.000 de euro trebuie să-i achite Cortacero lui Contra dacă vrea să-l dea acum la Dinamo.

Întrebat de jurnalistul Adrian Florea dacă este adevărat că are o clauză în contract, Contra a răspuns la GSP Live: ”Da, am o clauză în contract”.

De asemenea, a explicat ce ar face ar fi în situația unui patron care ar trebui să-l dea afară sau să-l mențină în funcție pe antrenorul Contra.

”Depinde de analiza pe care o faci. Trebuie să faci o analiză nu doar la nivel de rezultate, trebuie să faci o analiză la nivel de joc, ceea ce s-a jucat și ceea ce se joacă în momentul de față, e clar că din cele cinci înfrângeri au fost minim 3-4 meciuri în care Dinamo nu merita să piardă, chiar trebuia să câștige fără doar și poate, dar este un joc de fotbal și greșelile se plătesc și cum noi nu am fost inspirați în fața porții, pierzi meciurile.

Rezultatele țin antrenorul în viață. Dar când dai afară un antrenor trebuie să faci o analiză corectă, ce se întâmplă, cum lucrează, cum se exprimă echipa, există posibilitatea ca în cel mai scurt timp să vină și rezultatele. Eu am spus, sunt la disponibilitatea clubului din toate punctele de vedere, dar eu cred că munca antrenorului și a staff-ului lui Cosmin Contra se vede”, a declarat Cosmin Contra la GSP Live.

Citește și:

Sărbătoare cu cruce neagră astăzi. Sfinți români, chinuiți și uciși pentru credința lor

Previous Contra, strigăt disperat către Cortacero: ”E singura”
Next Ultimele vești despre starea de sănătate a lui Dănuț Lupu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *