Continuă transferurile la Dinamo: „Mâine”


Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a vorbit despre viitoarele transferuri ale formației din „Ștefan cel Mare”.

Până acum, în actuala perioadă de transferuri, Dinamo a adus doi jucători liberi de contract: Adrian Caragea și Cătălin Cîrjan.

„Încercăm să facem cele mai bune alegeri în perspectiva noastră, cu români tineri de foarte mare calitate și de viitor. Și cu jucători străini care să ofere siguranță în acest moment pentru Dinamo. Am negociat ceva cu Cîrjan, dar cred că a contat foarte mult faptul că-i acordăm foarte multă încredere. (n.r. mai aveți vreun jucător semnat?) O să vedeți mâine”, a declarat Andrei Nicolescu, în exclusivitate, pentru PlaySport.

După Cătălin Cîrjan, Dinamo l-a prezentat și pe Adrian Caragea.

„Bine ai venit, Adrian CARAGEA!

Dinamo 1948 București și Sassuolo Calcio au ajuns la o înțelegere pentru jucătorul Adrian Caragea.

Adrian, fiul fostului fotbalist de la Gloria Buzău, Ștefan Caragea, joacă pe postul de mijlocaș ofensiv și va împlini 19 ani la începutul lunii septembrie.

Format de Academia Hagi și, din 2021, la școala de fotbal a celor de la Sassuolo, puștiul a evoluat, în sezonul recent încheiat, în 25 de partide pentru italieni, marcând 5 goluri și oferind două pase decisive.

Adrian va îmbrăca tricoul lui Dinamo până în 2️⃣0️⃣2️⃣8️⃣.”

Citește și:

Elena Lasconi îl vede pe Nicușor Dan la prezidențiale: ”Super îndreptățit”

Previous Cîrjan și Caragea au semnat cu Dinamo
Next Oficial: „Este ultimul meci, 100%”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *