Construcția stadionului aduce un sponsor foarte puternic la Dinamo


Construcția unui nou stadion în Ștefan cel Mare aduce un sponsor extrem de puternic la Dinamo. Marius Nicolae a dezvăluit că din informațiile sale Cristi Borcea se va implica cu bani, dar nu va reveni niciodată în conducerea clubului după anii petrecuți în închisoare din cauza Dosarului Transferurilor.

„Am discutat, când echipa era pe locul doi se strigau injurii la adresa lui. Momentan, sub nicio formă! Acum nu vrea să se amestece!

Când se va face stadionul nou, atunci va susține cu niște bani și sponsorizări, din spusele dânsului. Dar niciodată nu va reveni la conducerea clubului”, a spus Niculae, potrivit digisport.ro.

„Mă uit din afară, cu detașare, la meciurile lui Dinamo, chiar dacă mă doare ceea ce a ajuns echipa, apoi clubul. Nici eu, nici Patrick nu vom fi în fotbal. Până nu se face noul stadion, nimic!”
-Cristi Borcea în martie 2021

Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

În martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la 6 ani și jumătate de închisoare în „Dosarul Transferurilor” pentru deturnare de fonduri, fals în acte și înșelăciune. A fost eliberat condiționat din Penitenciarul Jilava la începutul lunii iulie 2018, după ce a ispășit puțin peste 4 ani de închisoare.

În februarie 2019 a fost din nou condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor, alături de Dragoș Săvulescu și Radu Mazăre. El a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro. A fost eliberat în noiembrie 2019, după 9 luni.

Dinamo va avea stadion nou

Lucian Bode (46 de ani), ministrul Afacerilor Interne, a dezvăluit pe 12 mai că CS Dinamo a câștigat procesul cu Nicolae Badea (72), fostul acționar de la FC Dinamo, astfel că pe actualul amplasament al stadionului Dinamo se va putea construi un nou complex sportiv. Pe locul actualului teren principal din Complexul Sportiv Dinamo se va demara construirea noii arene.

„Aşa cum ştiţi, blocajul a existat în realizarea unui complex sportiv la Dinamo, în pachetul mare cu celelalte stadioane, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf, şi a fost generat de aceste litigii în instanţă. În luna aprilie am primit din partea Curţii de Apel o comunicare definitivă şi irevocabilă, că nu mai avem nici un fel de oprelişte în ceea ce priveşte construirea unui complex sportiv aici din punct de vedere al litigiilor juridice. În consecinţă, terenul pe care ne aflăm astăzi, pe actualul amplasament al stadionului, aparţine statului român şi putem să luăm în calcul construirea unui complex sportiv pe actualul amplasament. Ştiţi foarte bine că anul trecut era în discuţie construirea unui stadion nou de dimensiuni reduse pe velodrom, acum putem să analizăm cele două variante”
– Lucian Bode pentru Agerpres

Citește și:

Pomorie. Orașul antic, romantic și etern din Bulgaria

-->
Previous Modalitățile prin care Dinamo se poate salva matematic după această etapă
Next Echipele de START. Absență foarte importantă pentru argeșeni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *