Constantin Nica s-a întors in Italia


Constantin Nica şi-a găsit repede echipă după despărţirea de Dinamo. Jucătorul a semnat cu Pistoiese, echipă proaspăt promovată în Serie C.

Nica a mai negociat și cu fosta sa echipă, Cesena, care luptă pentru promovarea în Serie B.

Fundașul dreapta a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire din partea ambelor părți, în cazul în care Pistoiese se va salva de la retrogradare.

FANATIK a aflat că Nica a avut o ofertă și din prima ligă din Ucraina, de la Karpaty Lviv, însă a preferat să revină în Italia, unde este în continuare cunoscut și a avut parte de cele mai bune momente din carieră, în Serie A.

Astfel, fundașul dreapta revine în „Cizmă” după aproape patru ani. Între 2013 și 2018 a jucat 59 de meciuri pentru Atalanta, suferind o accidentare gravă în urma căreia nu a mai reușit să revină la forma care i-a adus transferul în Serie A de la Dinamo, pentru 1,6 milioane de euro.

Constantin Nica a mai jucat în Italia sub formă de împrumut la Cesena și în Serie C la US Avellino 1912 și Latina Calcio 1932. Pistoiese, echipa cu care va semna Nica, a promovat în Serie C în acest sezon și se află pe locul 18 în campionat, cu doar 16 puncte, unul mai mult decât ultimele două clasate și va lupta pentru evitarea retrogradării.

Citește și:

OFICIAL A venit atacantul mult dorit

Previous OFICIAL A venit atacantul mult dorit
Next Deian Sorescu: „Doare”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *