Constantin Eftimescu: „Vor fi în continuare probleme”


Constantin Eftimescu, președintele CA de la Dinamo, a oferit un interviu amplu în Fanatik. Acesta a vorbit despre scrisoarea lui Cortacero trimisă către club, despre stadion, transferul lui Sorescu și ceea ce va urma în viitor la acest club.

Prima parte a interviului:

Mesajul șefului de la Dinamo

Despre viitorul sediu: „Căutăm soluții. Se va rezolva. În Ștefan cel Mare nu știu dacă pot fi mutate pentru că trebuie multe aprobări de la Ministerul de Interne”.

Despre plecarea lui Sorescu: „Ar putea să rezolve o parte din probleme. Nu mi se pare corect ce oferte am primit. Eu zic că merită un milion de euro, dar trebuie să și primești. E un jucător tânăr, de echipa națională și care a jucat foarte bine pentru România”.

Despre construcția noului stadion: „Nu depinde de noi, ci de CS Dinamo. Domnul ministru Bode a dat niște declarații în acest sens și sperăm ca lucrările să se demareze lucrările. Eu am auzit că până la finalul anului se vor rezolva aceste probleme cu toate instuțiile și toate aprobările”. Între timp, în „Groapă” se alege praful iar Dinamo va trebui să rezolve mai multe probleme până pe data de 2 iulie, după ce nu a primit acceptul Comisiei de Omologare de la LPF, care a venit în inspecție: „Am înțeles că s-a rezolvat această problemă și s-au plătit cei 500 de lei. S-a plătit și până pe 2 iulie va trebui să rezolvăm câteva probleme la sistemul de turnicheți și să se curețe stadionului. Domnul Cojocaru e responsabil de această problemă și s-a prezentat în fața celor de la Comisia de Omologare”.

Despre interdicția dată de FIFA: „În situația în care se va debloca problema cu transferurile jucătorilor eu zic că ne vom descurca pe parte sportivă. Pe plan financiar facem tot ce ne stă în putere pentru a găsi soluții ca să stăm cât mai bine în sezonul viitor. Va fi un foarte, foarte, greu! Dusan Uhrin eu zic că va rămâne. Are contract cu noi. Că au fost probleme financiare, vor fi în continuare”, a concluzionat Constantin Eftimescu.

Citește și:

Vara insolvențelor: ”Sună jucătorii la noi ca la 112”

-->
Previous Dinamo își dorește un atacant brazilian
Next Investiție de 100.000€ la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *