Constantin Anghelache are informații sigure: ”Asta va ieși după audit”


Președinte al lui Dinamo după ce Ionuț Negoiță a preluat clubul, Constantin Anghelache are informații sigure despre situația financiară a clubului din Ștefan cel Mare.

”Auditul va ieși în câteva săptămâni, iar datoria care trebuia plătită până la 15 octombrie se amână până la finalizarea lui. Există 3 milioane de euro care trebuie să îi fie plătiți lui Dinamo în 3 tranșe. Iar acești bani vor merge mai departe spre furnizori sau creditori. Situația clubului nu este cea care se propagă în media.

Clubul a scăpat în această vară de 11 jucători cu care și-a încheiat socotelile. A adus alți jucători care abia acum vor încasa primul salariu. Din lotul vechi mai sunt 7 jucători, dintre care 5 au semnat alte contracte.

Nu există în acest moment nicio datorie ajunsă la scadență. Există niște bani care trebuie plătiți către ANAF, dar suma a fost reeșalonată. Domnul Drăghia este cel care a semnat actele, Ionuț Negoiță este indirect implicat.

De exemplu a fost prevăzut faptul că Dinamo ar putea fi nevoită să achite Timișoarei o cotă parte din transferul lui Dorin Rotariu la FC Brugge. Lucrurile se vor calma după ce va ieși acest audit. Între timp jucătorii străini își vor încasa salariul. Nu cred că oamenii care controlează clubul și-au propus să stea doar două luni pe aici”, a declarat Constantin Anghelache pentru realitateasportiva.net.

Citește și:

Nicolae Badea, lămuriri despre construcția stadionului Dinamo

-->
Previous Nicolae Badea, lămuriri despre construcția stadionului Dinamo
Next Cosmin Contra, declarații de ultimă oră: ”Asta vreau”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.