Confruntarea anului: Dinu, Lucescu împotriva rivalilor de la Steaua. De ce nu apare Rednic și replica ”Puriului”


În pauza competițională cauzată de meciurile internaționale pentru preliminariile Euro 2020, pe stadionul din Voluntari va fi organizat pe 24 martie un meci cu marile legende ale fotbalului dinamovist și stelist. Și aceasta pentru a sărbători 40 de ani de la debutul în prima divizie în tricoul Corvinului a lui Ioan Andone, cel ce-i reunește pe foștii fotbaliști ai celor două grupări.

Staff-ul lui Dinamo va beneficia de doi titani ai grupări, Cornel Dinu și Mircea Lucescu, alături de Remus Vlad și ”Vava” Cheran, a informat Fanatik. Iar primul 11 va fi ales dintre Prunea, Stelea, Țețe Moraru, Andone, Marica, Zicu, Marius Niculae, Pulhac, Ganea, Giani Kiriță, Mihăescu, Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Ciobotariu, Mihali, Gică Popescu, Mateuț, Florentin Petre, Bărcăuan, Orac, Răducioiu, Movilă, Radu Viorel, Văetuș, Zare, Ionuț Lupescu.

”Ar putea juca și Mircea Lucescu câteva minute”, susține sursa citată! În schimb, nu se precizează nimic vizavi de Mircea Rednic, fie și ca invitat special, dacă actualul dinamovist nu mai joacă fotbal. El a făcut parte din acea echipă a Corvinului, a fost apropiat de Ioan Andone, dar relațiile s-au răcit în ultima vreme. Mai ales de când cu divergențele verbale cu Lucescu!

„Nu am fost «convocat», nu știu… Am auzit ceva de la câțiva prieteni comuni. Dar, vă rog, nu mă interesează subiectul, nu puneți paie pe foc. Pe mine mă interesează doar Dinamo București și pregătirea echipei, ce program avem zilele astea, atâta tot. Avem mult de muncă la echipă și contratimp. Și duminica aceasta am fost să văd meciul juniorilor Under 19 la Miercurea Ciuc”, a reacționat Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Adversarii vor fi pregătiți de Victor Pițurcă, care va avea și el de unde alege: Stângaciu, Martin Tudor, Florentin Dumitru, Miu, Belodedici, Bumbescu, Ghionea, Răchită, Dorin Goian, Petre Marin, Ilie Bărbulescu, Paraschiv, Ilie Stan, Tudorel Stoica, Rotariu, Trică, Majearu, Hagi, Nicoliță, Oprița, Adrian Ilie, Ciocoiu, Panduru, Sabin Ilie, Lăcătuș, Iovan.

Citește și:

Acuze pe față adresate fanilor rivali: ”Au venit să se bată!”. Ce n-a funcționat

 

-->
Previous L-a făcut din vorbă! Cum l-a câștigat Rednic pe cel mai bun ”câine roșu”
Next Acuze pe față adresate fanilor rivali: ”Au venit să se bată!”. Ce n-a funcționat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *