Confesiunile lui Dennis Politic


Dennis Politic (23 ani) a contribuit decisiv la golul victoriei pentru „câini”, autogolul lui Răzvan Ducan, și a fost omul meciului.

Atacantul rămâne cu picioarele pe pământ și anunță că are două gânduri: goluri cât mai multe și clasarea lui Dinamo cât mai sus în SuperLigă.

„Gândul meu a fost și este să pun pericol porții adverse. Am simțit că erau obosiți și am încercat să obținem victoria. Mă simt bine fizic. Cred că și echipa. Deja ne-am obișnuit între noi. Sper să jucăm din ce în ce mai bine și să aducem multe puncte.

Sunt un băiat care crede în Dumnezeu, care îl iubește pe Dumnezeu. Încerc să trăiesc frumos, cum îmi cere Dumnezeu. Nimic nu este posibil fără Dumnezeu. Îi mulțumesc înainte de fiecare meci că sunt sănătos și că am oportunitatea să fiu fotbalist și să fiu la Dinamo. Mulți ar vrea să fie în poziția mea. Mă simt privilegiat și binecuvântat.

Obiectivul meu este să ne clasăm cât mai sus. Eu pot controla performanța mea. Sper să jucăm cât mai bine și să fim cât mai sus în campionat sezonul ăsta!”, a declarat Dennis Politic, în cadrul unui interviu pentru Dinamo TV.

Citește și:

Florin Salam, imagine cutremurătoare pe patul de spital. Cum se simte cântărețul

Previous Ovidiu Burcă optimist: „Își doresc mult”
Next Cum a fost convins Lucas să vină la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *