Conferință tumultoasă a lui Rednic


Antrenorul echipei arădene a reconsiderat evenimentele care au dus la demiterea sa din postul de antrenor al „câinilor roșii” în iarna anului 2021 și afirmă că s-a simțit trădat. La prima vedere, pare că decizia a fost luată de Iuliu Mureșan, fostul administrator special al lui Dinamo, însă Rednic afirmă că și Peluza Cătălin Hîldan este responsabilă pentru demiterea sa.

Comparând experiența sa la UTA cu cea de la Dinamo, Mircea Rednic apreciază răbdarea pe care au arătat-o conducătorii arădeni față de el, în timp ce la Dinamo sugerează că au existat interese ascunse în spatele demiterii sale. Fără să îl menționeze direct, fostul internațional a lăsat să se înțeleagă că Elias Bucurică a fost implicat în dorința sa de a părăsi echipa bucureșteană.

„Normal că-mi doresc să câștig, dar nu e ambiție personală. Cum am plecat? Cei care au avut de pierdut ei au avut, că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Singurul ce m-a deranjat a fost acela că plecarea mea a fost cu acordul de la asociația asta, PCH, condusă de…nici nu-i mai dau numele. Fără acordul lor nu se putea face. Și atunci mi-am pus întrebarea ce interese au avut? Și au retrogradat. M-au acuzat că nu știu ce schimbări am vrut să fac. Cu toate că eu când am semnat lucrurile au fost foarte clare, toată lumea a fost prezentă, inclusiv domnul Badea. Și era vorba că voi da posibilitatea tuturor jucătorilor să joace, să fac o analiză apoi și din iarnă să reușim să facem o echipă. Ei nu au avut răbdare, cei de la UTA au avut răbdare și – până la urmă – aici am reușit să fac o echipă, chiar dacă am schimbat vreo 25 de jucători. Iar acolo m-au acuzat că vreau să schimb o jumătate de echipă, iar ei, până la urmă, au adus mai mult de jumătate jucători noi. Și au mai fost doi antrenori după mine, Stoican și Uhrin și au retrogradat. Și m-am simțit trădat, dar nu de suporteri. Pentru că șefii de acolo nu reprezintă suporterii, ci doar o parte a lor și reprezintă interesele lor.

Poate greșeala mea a fos atunci că am fost interesat de acțiuni la Dinamo și poate asta i-a deranjat, pentru că ar fi preferat să vină cineva care…să nu zic cuvinte mari…să fie sănătoși. Am pierdut așa, pentru că am suferit, m-am simțit trădat. Cei care au făcut ce au făcut au avut interese și Mureșan și…Au adus jucători de la CFR și i-au adus pe salarii mari. Din iarnă până în vară ei au mai cheltuit vreun milion de euro, care s-au adăugat. Și au mai am de primit bani, se judecă”, a declarat Mircea Rednic la conferința ce prefațează meciul Dinamo – UTA.

Citește și:

Dinamo, părăsită de un fotbalist și din cauza soției: „S-a trezit în aeroport că nu mai poate intra în România”

Previous Detalii noi despre investitorii străini
Next Dennis Politic: „Atmosfera este bună”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *