Conferință de presă foarte importantă astăzi


-->
Astăzi, de la ora 12:00, reprezentanții proiectului DDB și administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, susțin o conferință de presă în care anunță ce se va întâmpla cu echipa în perioada următoare.

„DDB nu renunță la luptă! Am luptat împreună, am suferit împreună, am plâns și am ras împreună! DDB a ținut echipa în viață în ultimii ani și o va face în continuare. Nu ne predăm, nu cedăm, nu vom da un pas înapoi.

Astăzi, de la ora 12:00, DDB va susține o conferință de presă în care își vă anunță planul pentru următoarea perioadă!”, au anunțat suporterii din programul socios.

Dinamo trebuie să o facă rost urgent de 800.000 de euro în această săptămână pentru a începe campionatul în Liga 2. Banii sunt necesari pentru a plătit restanțele către jucători (200.000 de euro), datoriile către terți și alte datorii curente.

Conform informațiilor GSP.ro, roș-albii au nevoie urgentă – în această săptămână! – de suma de 800.000 de euro, datorii ultra-stringente, bani care dacă nu sunt achitați, blochează desfășurarea mai departe a activității la echipă.

Sunt bani pe care Dinamo trebuie să-i facă rost în această săptămână pentru ca activitatea să se reia de lunea viitoare, când este prevăzută reunirea.

Este vorba despre datorii către jucători, inclusiv către cei care au plecat, în total 200.000 de euro. Apoi restanțe ce trebuie plătite către terți și datorii la zi. Este suma despre care se vorbește la club, nu mai este niciun secret.

Citește și:

Aurelian Temișan despre națională: ”Hagi, păreai dus cu capul”

Previous Ce urmează pentru Dinamo în curând
Next Declarațiile de la conferința de presă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *