Conducerea recunoaște că a discutat cu 4 posibili investitori


În interviul acordat în Fanatik, Răzvan Zăvăleanu a precizat suma de care clubul ar avea nevoie pentru a fi sigură de ieșirea din insolvență și pentru a avea un viitor bun. Acesta a recunoscut că a vorbit cu 4 posibili investitori, doar că toți așteaptă să vadă care sunt datoriile finale.

Aveți o estimare pentru data la care Dinamo ar putea să iasă din insolvență?

– Dacă vom avea un investitor capabil să preia tot ceea ce înseamnă Dinamo… Ce înseamnă să preia? O dată, să vină și să plătească toate datoriile curente, ceea ce s-a acumulat înainte de deschiderea procedurii și să garanteze cu o sumă de 20 de milioane de euro performanța pentru următorii cinci ani.

Dacă vom avea un astfel de investitor, probabil că societatea ar putea ieși din insolvență între trei și șase luni. Dacă nu vom avea un astfel de investitor și va trebui ca prin noi înșine să rezolvăm problemele financiare de la Dinamo, probabil că 2024, poate că 2025, sunt niște repere temporale tangibile.

Este destul de greu să găsiți un investitor care să își asume condițiile explicate de dumneavoastră…

– Este, dar să știți că Dinamo atrage, este un nume foarte important, la nivel național și european. Eu am discutat cu patru posibili investitori, cel puțin unul dintre ei este o persoană foarte potentă din punct de vedere financiar, așteaptă toți să vadă care sunt datoriile finale și ce se întâmplă cu planul de reorganizare.

În momentul în care avem un plan de organizare aprobat de judecătorul sindic, care este titlu executoriu, se comportă ca legea în raport cu terții. Atunci oamenii vor știi cât avem de plătit, în ce perioadă, lucrurile vor fi mult mai clare, transparente, abordabile. Iar atunci probabil că investitorii vor fi interesați să preia Dinamo.

Citește și:

Cum a ajuns Răzvan Zăvăleanu la Dinamo

-->
Previous Cum a ajuns Răzvan Zăvăleanu la Dinamo
Next Echipele probabile pentru CSU Craiova-Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *