Conducerea REACȚIONEAZĂ după protestele galeriei. Ce au decis


Șefii lui Dinamo au înțeles că nu pot câștiga războiul cu suporterii, dar Ionuț Negoiță nu are de gând să facă niciun pas înapoi din decizia luată, mai exact de a-l readuce pe Mircea Rednic la echipă. Eugen Neagoe a semnat deja pe 2 ani, are clauză de reziliere în cazul în care vrea să-l dea afară fără un motiv clar care este specificat în contract.

Totuși, Negoiță vrea pace cu fanii pentru că nu și-a imaginat că acest conflict poate degenera. Și are de gând să se întâlnească cu ei zilele următoare pentru a găsi o modalitate de a o da la pace în condițiile actuale – cu Bălănescu director general, Eugen Neagoe antrenor și el patron.

”Să vină unul, doi reprezentanți ai fiecărei facțiuni din galerie, a cât mai multor grupări ale suporterilor, pentru a reveni liniștea la Dinamo, fiindcă nu va avea nimeni de câștigat de pe urma acestui război”, au afirmat surse apropiate fanilor pentru gsp.ro.

”Pacea ar trebui să domine între oameni, să încercăm să nu mai fim sălbatici. Iisus e cu brațele deschise și pe cruce, ca să ne îmbrățișeze pe toți. Eu vreau pace, ar trebui să se organizeze o adunare conciliantă. Suporterii adevărați ai lui Dinamo nu dau foc, nu vopsesc mașini” Cornel Dinu

Citește și:

Dinamo s-a întors cu MULTE medalii de la Gyor. Cine sunt fetele de AUR

-->
Previous Dinamo s-a întors cu MULTE medalii de la Gyor. Cine sunt fetele de AUR
Next VIDEO Au ajuns și-n alte orașe. Ce-au scandat fanii pentru Mircea Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *