Conducerea lui Dinamo pune presiune pe Cortacero: ”Trebuie să dea explicații”


Toți s-au săturat de promisiunile lui Pablo Cortacero. Printre ei este și Alex Couto, care este director general la Dinamo. Spaniolul însă a anunțat că nu pleacă și nu-i dă un ultimatum. ”Dacă am putut să stau 2 luni și jumătate neplătit, pot sta și trei”, a anunțat acesta.

”Vreți să vorbim despre bani. Motivația este foarte mare la jucători și antrenori. Eu vorbesc cu jucători despre fotbal. Știu că toată lumea vrea să discute despre banii, dar știți de unde trebuie să vină banii.

Nu vreau să fac glume acum (n.r – întrebat dacă Moș Crăciun va aduce banii la Dinamo). Noi depindem de banii care vin din Spania. Toți jucătorii și antrenorii speră să aibă sărbători frumoase, să pună lucruri pe masă, să creeze condiții familiei. Nu e un moment să facem glume despre bani.

Nu știu când va veni Pablo Cortacero. Am vorbit ieri, am avut posibilitatea doar de a vorbi două minute azi. Nu știu ce va face în viitor. Cred că va începe să dea explicații despre ceea ce se întâmplă. Eu sunt foarte îngrijorat de această situație, dar sunt foarte fericit că jucătorii încep să aibă un stil, să aibă obiective clare. Noi suntem doar angajați ai acestui club.

Responsabilitatea mea e să apar în fața camerei și să spun lucruri despre fotbal sau chiar despre bani. Nu e o situație confortabilă pentru noi. Trebuie să vedem cum putem rezolva această situație. Nu am un termen limită. Dacă am așteptat două luni și jumătate, pot aștepta și trei. Rufo Collado este director sportiv, dar azi nu e aici”, a declarat Alex Couto.

Citește și:

Viața Sfântului Spiridon, prăznuit astăzi. Sărbătoare cu cruce neagră

Previous Dragomir dezvăluie planul lui Negoiță cu Cortacero: "Înainte"
Next Mutare importantă la Dinamo: ”Marți anunțăm oficial”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *