Conducerea lui Dinamo acuză: ”Jucătorii sunt ignorați”


Dinamo a bătut ieri pe Viitorul Constanța după ce în sfârșit ”câinii” au fost foarte bine organizați în defensivă și au fost scoși din echipă toți cei care nu au respectat planul tactic cu Gaz Metan Mediaș. Aceștia au fost înlocuiți cu tineri crescuți la Dinamo. Gabi Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori, acuză că jucătorii dinamoviști sunt ignorați de selecționerii loturilor naționale, deși clubul are rezultate bune la juniori.

„Dinamo are zece jucători din propria academie în lotul echipei mari în acest moment. Ușor, ușor o să vedeți tot mai mulți în teren. Aseară au fost Ciobotariu, Grigore, Moldoveanu, jucători care aparțin generației care a câștigat Liga Elitelor, cu Florin Bratu antrenor, chiar în fața celor de la Viitorul. Mai avem cel putin cinci jucători în acest moment la echipa U19, născuți în anul 2000, care pot intra în orice moment într-un meci de Liga 1.

De asemenea, avem copii foarte buni și la grupele 2001 și 2002, jucători care pot face diferența. Și grupa 2003 este foarte bună! Avem cinci jucători la lotul național. Este ceva normal având în vedere instruirea excelentă de care au parte în academia noastră. Când nu faci lucruri la întâmplare, fotbalul te răsplătește. În ciuda performanțelor juniorilor noștri, aceștia sunt deseori ignorați atunci când vine vorba de echipa națională. Sunt preferați în locul lor jucători de la echipe care se bat an de an pentru locurile 9-10.

Cu Florin Bratu la cârma echipei mari, o să vedeți din ce în ce mai mulți jucători tineri. El îi cunoaște, îi înțelege și are foarte mare încredere în ei. Dacă cei de la echipa mare vor gestiona cum trebuie promovarea treptată a acestor copii, Dinamo va trăi mult timp de pe urma activitații Centrului de Copii și Juniori. Dinamo va fi echipa care va furniza cei mai mulți loturilor naționale de tineret. În cel mai scurt timp vor fi și la naționala mare. Academia Dinamo bate Academia Hagi, și la fotbal, și la vârstă”, a spus Gabi Răduță pentru GSP.RO.

Previous Bratu, atacat din interior! Se scoate artileria grea
Next Mirel Rădoi, mărturie șocantă despre Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *