Conducerea i-a decis soarta lui Sebi Moga


Dinamoviștii au vrut să facă astăzi un anunț oficial în ceea ce-l privește pe Sebastian Moga, despre care s-a scris că i-a spus echipa de start și tactica meciului cu Universitatea Craiova lui Eugen Neagoe, care ulterior i-ar fi transmis mai departe vărului său, Victor Pițurcă.

”Ca să lămurim situația lui Sebi Moga, pe scurt: are suportul și încrederea noastră totală, a staff-ului administrativ și tehnic, continuă la Dinamo. Nu știm de unde și cine a avut interesul să apară o informația de genul că a oferit primul 11 și tactica de joc lui Eugen Neagoe, care apoi ar fi trimis-o lui Victor Pițurcă. Am vrut să lămurim ca să nu rămână dubii.

Altele sunt problemele adevărate, de altă natură: arbitrajele care sunt împotriva lui Dinamo! Rar mi s-a întâmplat să văd că lui Dinamo i se scoate mingea de poartă de trei ori în două luni. Montini cu Botoșaniul, Mrzljak cu Mediașul, Moldoveanu cu Craiova. E prea de tot și încep să cred că se vrea răul «câinilor», în condițiile în care echipa juca fotbal.

Citește și:

Dănciulescu e sigur: ”Putem vorbi despre asta

Previous Dănciulescu e sigur: ”Putem vorbi despre asta
Next Salvarea lui Dinamo poate veni de la ruși

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *