Conducerea a luat măsuri. Detalii de ultimă oră de la Dinamo


Conducătorii dinamoviști sunt și ei îngrijorați având în vedere că Dinamo riscă din nou să petreacă un nou sezon în play-off. Echipa din Ștefan cel Mare este de câteva etape bune pe locul 9 și nu mai reușește să urce în clasament chiar dacă echipele din față s-au împiedicat și ele.

Elevii lui Dusan Uhrin au fost nemulțumiți de faptul că au restanțe financiare și se pare că o mică parte din probleme s-a rezolvat. Jucătorii au primit un salariu din cele două restante pentru ca ei să nu-și poată depune memorii pe 15 decembrie, când se împlineau 3 luni de când nu erau plătiți.

Fotbaliștii nu au fost informați însă exact data când vor primi și al doilea salariu, dar lucrurile pentru moment s-au mai calmat pentru că o parte dintre ei au salarii mici și datorii pe care nu și le pot achita dacă nu primesc banii la timp. Conducătorii însă nu pot face mai mult decât să încerce să-l convingă pe Negoiță să le vireze fotbaliștilor și al doilea salariu pentru ca pe 15 decembrie să nu se facă din nouă două luni. Rămâne de văzut dacă de această dată vor reuși.

Citește și:

Mircea Lucescu trage un semnal de alarmă: „Poți distruge o întreagă generație”

Previous Mircea Lucescu trage un semnal de alarmă: "Poți distruge o întreagă generație"
Next Dusan Uhrin a decis. Ce i-a cerut conducerii lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *