Conducătorii doriți în locul lui Couto și Șerdean


Luni vor avea loc mutări foarte importante la Dinamo. Este programat un Consiliu de Administrație în care pe ordinea de zi sunt înlocuirea din funcție a spaniolilor aduși de Pablo Cortacero. Este vorba despre Rufo Collado și Alex Couto, cărora li s-a transmis de către suporteri pe mai multe căi să se întoarcă cât mai repede în Spania.

Dacă reușesc să preia acțiunile de la Pablo Cortacero, suporterii și-ar dori un conducător care să poată să gestioneze clubul într-o perioadă de criză. Unul dintre aceștia este Alexandru David, care a reușit în mandatul său la Dinamo să țină clubul pe linia de plutire, să se autofinanțeze fără să se întindă mai mult decât îi e plapuma. Problemele financiare grave la Dinamo au apărut după acesta a fost îndepărtat și instalat în locul său Bogdan Bălănescu. Acesta este dorit ca președinte la Dinamo, dar șansele ca el să accepte să se întoarcă în fotbal sunt destul de mici.

În locul lui Alex Couto este dorit Ioan Mărginean, cel care a reușit cu Gaz Metan Mediaș să o promoveze din Liga a II-a, să o scoată din insolvență și să califice și echipa alături de Edi Iordănescu în play-off-ul Ligii 1. Mărginean s-a delimitat de acțiunile spaniolilor din ultima vreme de la Dinamo, alături de Cornel Țălnar, care este și membru în Consiliu de Administrație al lui Dinamo. Mărginean mai este susținut și de Cornel Dinu, dar și de Constantin Eftimescu, președintele CA al lui Dinamo.

Citește și:

Cum se merge cu icoana Nașterii Domnului și cu Boboteaza în pandemie. Ce simbolizează

Previous Un fost dinamovist dă lovitura de grație FCSB-ului
Next Ziua decisivă. Dinamo poate scăpa de spanioli

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *