Condiția lui Ionuț Lupescu ca să vină la Dinamo


-->

Dinamo are nevoie de un conducător care știe fotbal. Andrei Nicolescu a anunțat că asociatul său, Eugen Voicu, a avut o întâlnire cu Ionuț Lupescu, căruia i-a oferit postul de președinte. Fostul internațional nu a refuzat jobul, însă planurile lui și ale acționarilor nu coincid, fostul mijlocaș ar fi interesat doar dacă i-ar fi permis să aducă el investitori noi, scrie gsp.ro.

Nicolescu a povestit la DigiSport că asociatul său a avut deja întâlniri cu Ionuț: „Eugen a avut o discuție principială cu domnul Lupescu. Am rămas în contact, rămâne să vedem ce putem construi. A fost o discuție de o oră în care a fost abordată viziunea despre viitorul clubului”.

Doar că viziunea lui Lupescu nu coincide cu a lui Nicolescu și a lui Voicu. Surse care cunosc discuțiile povestesc că Ionuț i-a trimis lui Eugen că ar fi interesat să devină președinte doar într-un scenariu în care îi va fi permis să aducă el noi investitori. Nicolescu și Voicu nu au capacitatea să investească suficienți bani pentru a ajuta societatea să progreseze rapid, însă ei nici nu acceptă să predea controlul către alte persoane.

Ideea readucerii la Dinamo a lui Lupescu a pronunțat-o și Cristi Borcea în urmă cu o lună, la DigiSport. Borcea a promis că ar contribui și el cu bani în cazul în care Ionuț ar fi învestit ca președinte:

„Eu nu mai vreau să fiu acționar, că mi-a ajuns, am o operație la inimă, am făcut pușcărie, a fost destul. Dar dacă ar fi Lupescu președinte aș fi interesat să devin sponsor, să plătesc 600.000 de euro anual și să vin la fiecare meci la tribuna oficială, să mă uit relaxat la fotbal.

Sunt convins că Lupescu ar atrage foarte multe persoane dispuse să investească. El are un nume puternic, are credibilitate în fotbal, ceea ce oamenii aflați acum în conducerea lui Dinamo nu au. Dacă ești afacerist, una e dacă te sună Lupescu, alta e să te sune Nicolescu!”.

Citește și:

Out de la Dinamo! Apoi, măcar se rezolvă o problemă pentru echipă

Previous Vedeta TV care-i jignește pe acționari: ”Păcălici”
Next Mutare făcută de șefi pentru meciul cu CFR

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *