Condiția ca să fie evitat falimentul. Negoiță: ”Altfel, la revedere”


Ionuț Negoiță este omul cu vești proaste înainte de Paște. El spune că vrea să ajute mai mult societatea în lupta contra coronavirusului și că nu mai are de gând să dea niciun leu pentru Dinamo. Și amenință cu falimentul dacă nu se găsesc până la finalul lunii 180.000 de euro.

”Se îngrămădesc toți să preia Dinamo, nu mai știu ce ofertă să aleg… Din păcate, serios, acum, nu s-a materializat nimic! Vrăjeală și atât. Gargaragii. Eu sunt decis să dau restul de 82 la sută din acțiuni pentru suma de 1 leu!

Nu doar 51 la sută, cât voiam inițial, ci tot cât mai am. Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!”, a declarat Ionuț Negoiță.

”Le-am zis suporterilor, să pună mână de la mână și să preia Dinamo. Mi-au spus: Nu ne băgăm, nu ne pricepem! Clubul e pentru suporteri, dacă nu va exista altă variantă, vor fi obligați să găsească o formulă, altfel s-o ia Dinamo de la capăt din liga a patra. Să-și asume, iar eu doar să iau înjurături…nu mai merge” Ionuț Negoiță, acționar majoritar Dinamo

Citește și:

Previous ULTIMA ORĂ Negoiță, veste pentru fotbaliști înainte de Înviere: ”Despre asta vorbim”
Next Dănuț Lupu, atac devastator pentru unul din șefii lui Dinamo: ”Nu ai creier”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *