Concordia le-a pus gând rău ”câinilor”. Ce a declarat Falub


Concordia Chiajna a pierdut ieri, 1-3, cu FC Voluntari, dar le-a pus gând rău ”câinilor”. Ilfovenii nu au mai simțit gustul victoriei de pe 7 octombrie 2018, când au câștigat cu FCSB. Dinamo-Concordia Chiajna se va juca vineri, 1 martie, de la ora 20:00.

”Am făcut un meci prost. Am început cu o primă repriză foarte slabă, în care am făcut greşeli mari, care nu credeam că le putem face. Pe urmă, repriza a doua am echilibrat. Am reuşit să jucăm chiar mai bine, ne-am creeat şi ocazii de gol, am deschis scorul în minutul 70… Normal, o echipă când marchează după un meci slab, ar fi trebuit să câştigăm meciul sau să nu îl pierdem. Dar la greşelile pe care le-am făcut, era foarte greu să scoatem mai mult. Urmează un play-out în care trebuie să fim mult mai competitivi.

Încercăm să luăm ce putem din meciul cu Dinamo. În primul rând, să integrăm jucătorii nou veniţi, pentru că încă nu suntem bine din toate punctele de vedere. Pe urmă, vedem după meciul cu Dinamo. Sperăm să putem lua ceva de la meciul cu Dinamo, pe urmă, playoutul e campionatul nostru”, a declarat Adrian Falub după meci.

Citește și:

Cornel Dinu, ACID cu jucătorii lui Rednic: ”Doar pentru asta sunt”

-->
Previous Cornel Dinu, ACID cu jucătorii lui Rednic: ”Doar pentru asta sunt”
Next Athanasios Papazoglou recunoaște: ”A fost cel mai important moment din viața mea”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *