Concluziile ședinței din această seară


Conducerea lui Dinamo s-a întrunit miercuri într-o şedinţă pentru a discuta viitorul clubului. Însă, a fost ca o furtună într-un pahar cu apă.

Răzvan Zăvăleanu, Iuliu Mureşan, antrenorul Mircea Rednic, o parte din suporterii cotizanţi de la Dinamo şi oamenii de afaceri Marian Iuhasz şi Gheorghe Niţu au participat la o întâlnire pentru a discuta viitorul clubului, care este fără victorie în ultimele patru luni.

Din informaţiile FANATIK, Nicolae Badea nu a mai ajuns la şedinţa de la sediul clubului. În cadrul şedinţei nu a fost luată nicio decizie majoră, îndemnul tuturor fiind acela de a strânge rândurile în etapele rămase în 2021.

Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar RTZ & Partners, a vorbit pentru FANATIK la finalul şedinţei despre lucrurile care s-au discutat, fiind reglementată şi relaţia dintre antrenor şi jucători:

“Am avut o discuţie pe raportul de insolvenţă. Am discutat despre soluţii financiare, buget salarial, jucători şi lot, dar şi relaţiile dintre antrenor şi jucători. Concluzia şedinţei a fost să strângem rândurile, să ne comportăm ca o echipă cu toţii.

Nu s-a pus niciodată problema destituirii lui Mircea Rednic şi a lui Iuliu Mureşan, cum au apărut în alte părţi. Nu s-a pus problema de aşa ceva. S-a discutat despre situaţia echipei, despre ceea ce trebuie să facem să o întărim, să câştigăm.

Fiecare şi-a spus părerea acolo despre ce trebuie să se îmbunătăţească lucrurile şi cam asta a fost. Nu am discutat despre plecări. În acest moment, nu este bine să discutăm despre aceste lucruri.

Deocamdată Mircea Rednic are un lot la dispoziţie din care îi poate folosi pe toţi, face cum crede de cuviinţă, dar cine vine şi cine o să plece o să discutăm după ce trec aceste trei meciuri.”

Citește și:

Acestea sunt salariile jucătorilor care au dus Dinamo pe penultimul loc în Liga 1

-->
Previous Plecare de ultimă oră de la Dinamo
Next Ceartă între români și străini la Dinamo?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *