Concluziile lui Stoican după meciul amical pierdut


Dinamo a fost învinsă de SC Popești Leordeni, din Liga 3, dar antrenorul Flavius Stoican nu a părut afectat, fiind de părere că rezultatele din meciurile amicale nu au foarte mare importanță.

Înfrângerea suferită de Dinamo în fața lui SC Popești Leordeni, 1-2, nu l-a deranjat pe antrenorul Flavius Stoican, care la această acțiune a dorit să ruleze cât mai mulți jucători și să îi vadă la treabă pe cei din propria academie pe care încă nu îi cunoaște atât de bine.

„Nu mă interesează meciurile acestea, mă interesează ca jucătorii pe care mă bazez în campionat să fie apţi şi să aibă ritm de joc. La momentul acesta, vă dau un exemplu. Am auzit lucruri bune despre un junior, Ţone, l-am văzut şi astăzi, e un jucător care chiar mi-a plăcut.

Asta mă interesează, să scoatem ceva bun din aceste amicale. Rezultatul prea puţin contează, chiar deloc. Important e că nu s-au accidentat. Pe viitor, o să-l vedem şi pe Ţone, am înțeles că e convocat la juniori, e un jucător care o să fie în lotul echipei mari”, a declarat Flavius Stoican după meciul cu SC Popești Leordeni.

Citește și:

Un mare stelist recunoaște: „Bravo lor”

-->
Previous Un mare stelist recunoaște: "Bravo lor"
Next Iuliu Mureșan anunță noi transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.