Concluziile lui Stoican după egalul cu Rapid


-->
Dinamo și Rapid au remizat sâmbătă seară, scor 1-1, într-un meci spectaculos pe National Arena. Meciul a fost văzut din tribune de peste 15.000 de spectatori. Galeriile au fost la înălțime, cu mesaje care mai de care mai inventive și mai spectaculoase.

Deși nu a câștigat, Dinamo a prestat cel mai probabil cel mai solid joc din acest sezon. Flavius Stoican s-a arătat mulțumit atât de rezultat, cât și de atitudinea „câinilor” din teren.

„E un punct de moral pentru jucătorii, pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo. Un meci spectaculos, cu multe faze de poartă, cu un ritm foarte bun. Acest punct ne dă încredere, suntem pe un drum bun. Am muncit mult în această partidă. Cred că un mare merit l-a avut și galeria, care i-a împins pe jucători în momentele delicate, când Rapid ne-a pus sub presiune.

Singurul lucru e că am primit gol prea repede după ce am înscris, puteam să plecăm cu mai mult în această seară. Am întâlnit o echipă bună, au avut trasee de joc, au pasat. Este un mare merit al antrenorului Mihai Iosif, Rapidul joacă fotbal. N-au avut șansă până acum să aibă și rezultate.”

Flavius Stoican: „Avem un lot bun”

Trebuie să fim realiști, conectați. La mai puțin de 72 de ore, ne așteaptă o partidă foarte grea, cu Sepsi. Este important să ne refacem. Am văzut mulți oameni care ne-au încurajat, Dinamo chiar este o echipă iubită.

Suntem o echipă echilibrată acum, avem un lot bun. Și banca de rezerve își spune cuvântul, în a doua repriză. Nu este ușor să apară câte un jucător nou la fiecare săptămână, pe care trebuie să-l integrăm”, a spus Flavius Stoican conform DigiSport.

Citește și:

Medvedev amenință: ”Vom naționaliza”

Previous Mircea Rednic făcut praf de un impresar român
Next Dinamo e din nou dezavantajată de arbitrii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *