Concluziile lui Rednic după un nou meci fără victorie


Dinamo și FCU Craiova au terminat la egalitate, vineri, în „Ștefan cel Mare”, scor 0-0, într-o partidă din etapa a 17-a din Liga 1.
Antrenorul „câinilor”, Mircea Rednic, este de părere că echipa sa ar fi meritat victoria contra celor de la FCU Craiova, dacă ne raportăm la numărul ocaziilor de gol.

„Un rezultat nefast, dar am luat un punct față de alte meciuri și n-am luat gol. Din punctul acesta de vedere nu am ce să le reproșez. S-au apărat bine. A fost un meci pe contre, deschis, cu ocazii de o parte și de cealaltă. Normal că nu sunt mulțumit. Cred că meritam să câștigăm acest meci la ocaziile pe care le-am avut. Trebuie să o bagi în piartă. Nouă ne trebuie 10 ocazii să dăm gol. Am avut posibilități, cu Mirko în prima repriză, cu Itu și Nunic în cea de-a doua. Păcat că nu am câștigat. Cred că meritam la felul în care am jucat. Craiova, o echipă agresivă, cu caltiate, dar cred că am câștigat mai multe dueluri.

Este normal să te doară. Nu ai cum să fii mulțumit. Cine a marcat pentru noi în acest sezon? Sorescu și Torje. Nu mi se pare normal. Nu suntem productivi. Lucrăm la antrenamente finalizarea și sunt supărat. Câte ocazii trebuie să avem pentru a da gol? Adversarii noștri au două ocazii șid au gol. Trebuie să fim mai responsabili, mai concentrați. E o presiune mare pe ei și pe mine. Toți ne dorim să facem lucrurile cât mai bine. Trebuie să pregătim meciul următor și să luăm cele trei puncte pe care le tot așteptăm. O să vin și suporterii. Avem nevoie și de ei. Dacă am ajuns să zicem că e un lucru pozitiv că am luat un punct… Eu am venit la Dinamo să ajut. Să scot echipa din această situație. Nu să fac bani, cum zic unii”, a declarat Mircea Rednic, la finalul partidei cu FCU Craiova.

Citește și:

Ordin IMPERATIV al OMS către România și ceilalți: ”Nevaccinații trebuie căutați și convinși”

-->
Previous Ioan Andone în vizită la Săftica
Next Mircea Rednic a vorbit despre demitere: "Zici că am luat Barcelona"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *