Concluziile lui Il Luce după amicalul de azi


După meciul dintre Dinamo București și Dinamo Kiev, încheiat cu scorul de 1-4, Mircea Lucescu, antrenorul echipei ucrainene, s-a întâlnit cu Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii clubului bucureștean.

Mircea Lucescu a analizat în detaliu partida, care l-a ascultat cu atenție pe toată durata discuției pe Andrei Niculescu, după care i-a exprimat recunoștința sa.

„Se vede că am avut mai multă experiență. Se vede că a fost doar un meci de antrenament, nu poate fi interpretat altfel. Am folosit toți jucătorii.

Cei de la Dinamo parcă s-au descătușat pe final de meci și au avut mai multă încredere. Cu multă timiditate au abordat jocul”, i-a spus Mircea Lucescu lui Nicolescu.

Mircea Lucescu a menționat și importanța ca echipa Dinamo să supraviețuiască până în momentul în care va avea un stadion nou. În prezent, el crede că echipa condusă de Burcă are potențialul de a se lupta pentru trofee.

„A fost un meci de antrenament pentru ambele echipe. Dinamo a intrat cu teamă în joc. Am văzut respect pentru numele echipei adverse. De asta au început rău, dar pe final au dominat, au avut mai multă încredere. Mai au nevoie de timp. Pentru noi a fost un meci important. Au fost mulți jucători care au arătat că vor să devină titulari.

Totul la Dinamo va depinde de suporteri. Cu fanii, jucătorii au mai multă încredere în ei, acum s-a văzut că nu au fost suporteri. Doar cu rezultatele pot veni și jucători mai buni, trebuie să investească. Dar a fost un meci de antrenament. Nu e vorba de emoții când joc cu Dinamo. Dinamo rămâne o echipă de suflet. Echipele importante din România au fost preluate de oameni cu posibiliăți.

Mă refer la CFR Cluj, la Rapid, la FCSB e Gigi Becali. Sper că și la Dinamo se va întâmpla ceva. Eu sper ca Dinamo să treacă peste această perioadă, până se construiește stadionul. Infrastructura ajută foarte mult echipa să facă rezultate. Dinamo are nevoie de stadion. Atunci vor fi alte posibilități”, a declarat Mircea Lucescu pentru GSP.

Citește și:

Gașca Zurli, pentru prima dată în Bulgaria

Previous Ultimele detalii înaintea amicalului de azi
Next Eșec drastic pentru Dinamo. "Mai obraznici!"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *