--> -->

Concluziile lui Ganea despre fotbalul românesc


-->
Contactat de Playsport Live, Ionel Ganea a făcut o analiză privind declinul fotbalului românesc. Acesta îi informează pe suporterii români să nu mai aibă pretenții la mari performanțe din partea echipei naționale. Mai ales când tot fotbalul nostru este foarte departe de performanță. Fostul atacant consideră că principalii vinovați sunt cei care se ocupă de cluburi, în ziua de azi.

„Pe timpul meu nu erau probleme din astea cu plățile, cu insolvențe. Și noi nu aveam bani din televiziuni, unde sunt milioane multe. Păi ce se face cu banii ăștia? Unde se duc? Ce fac cei de la ANAF, caută să ia oamenii din piață, dar nu se duc la ăștia mari, care fură milioane, care devalizează?

Și noi aveam salarii mari, păi eu la Craiova luam 15.000 de dolari, la fel am avut și la Dinamo. La Rapid aam încasat 50.000 de dolari, pentru 6 luni. Și existau jucători care aveau salarii mai mari, dar tot nu existau probleme cu plata. Păi mai avem noi patroni ca George Copos, Cristi Borcea, Vasile Turcu, Jean Pădureanu și nu numai? Nu mai avem. Ăștia erau oameni deștepți, nu ce avem azi”, a mai declarat Ganezul.

Ganea: „Intră doar să fie prezente”

Când campionatul nostru nu e puternic, nici nu ai de unde să aduci jucători care să își dorească să joace la nivel de top. Uitați-vă la noi în campionat, avem echipe ca Mediaș sau Clinceni, care intră doar să fie prezente pe gazon.”, a încheiat Ganea

Citește și:

Ultima amenințare a Rusiei: ”Doar cu ruble”

-->
Previous Planul măreț al lui Mircea Lucescu
Next Revenire importantă pentru Dusan Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.