Concluziile lui Filip după victoria de astăzi


-->
Dinamo a câștigat în această seară cu scorul de 2-0 partidă cu Chindia Târgoviște. Aproape un an de zile a trecut de când echipa alb-roșie nu mai obținuse o victorie în deplasare.

Steliano Filip, pasator decisiv la golul lui Irobiso, s-a declarat plăcut surprins de reușita lui Vlad Morar. Jucătorul a mai spus că se bucură de victoria echipei sale și își dorește ca Dinamo să continue pe aceeași linie pentru a evita retrogradarea.

Steliano Filip: „Diferența a făcut-o atitudinea”

”E binevenită. Ne bucurăm că am câștigat după mult timp. E important să o ținem pe această linie. Suntem conștienți la ce club ne aflăm și în ce situație suntem. Diferența a făcut-o atitudinea. Nu a lipsit atitudinea nici în toamnă, dar ne-a lipsit șansa. Ba am fost egalați în ultimul minut, ba am luat goluri din nimic.

Mă bucur că avem două meciuri în care nu am primit gol. Sper să legăm cu o victorie. M-a surprins golul lui Morar. Când am văzut cum trecea, era să îl blochez eu, dar m-am dat la o parte. Am vorbit cu băieții, am zis să nu mai facem calcule, să o luăm meci cu meci, să avem continuitate. Victoriile aduc victorii. Nu vreau să mai vorbesc de antrenori, vreau să vorbesc pe teren”, a declarat Steliano Filip la finalul meciului, conform DigiSport.

Citește și:

Raluca Turcan, de la pian la arte marțiale

Previous Primele declarații ale lui Claudiu Ciolan
Next Ce a declarat Dusan Uhrin la flash-interviu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *