Concluziile lui Burcă la finalul meciului


CSA Steaua a câștigat derby-ul cu Dinamo de pe Arena Națională, scor 2-1. Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul „câinilor”, dă vina pe ghinion pentru eșec.

După fluierul final, suporterii i-au băgat pe dinamoviști în ședință. Burcă le înțelege frustrarea, dar promite că va redresa situația.

„Sunt un pic trist pentru că în pofida faptului că am făcut un meci foarte bun, l-am controlat în proporție de 90%, dar nu am reușit să îl câștigăm. Au fost două momente de neatenție și așa s-a scris soarta meciului.

Rămân cu impresia unui joc bun, cu ocazii ratate. Suntem amărâți pentru că nu am câștigat puncte. Cred că este o problemă de omogenitate. Jucătorii cu experiență ar trebui să țină jocul în mână. Cei cu maturitate trebuie să intervină. Sunt mulți jucători noi, comunicare nu e cea mai bună. Am întâlnit o echipă bună, cu jucători experimentați.

Suporterii sunt dezamăgiți, s-au săturat să piardă. Să vadă Dinamo de atâta timp în situația asta. Sunt de înțeles dacă privești din perspectiva lor. Eu trebuie să rămân cu picioarele pe pământ, să rezolv situația”, a spus Ovidiu Burcă la Orange Sport.

Întrebat dacă se gândește la o eventuală despărțire de Dinamo, Ovidiu Burcă a spus: „Nu iau în calcul să plec. Știu ce am găsit aici când am venit. Cred că toată lumea observă progresul din joc. Punctele vin în timp. Nu am putut să luăm jucătorii pe care i-am vrut, ne-au refuzat o grămadă de fotbaliști”.

Conducerea știe foarte bine momentul în care am venit, le-am spus din capul locului care este planul. Mi-am asumat, nu îmi pare rău și cred că voi redresa situația.” – Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a: ”Să nu ne luăm prea în serios” VIDEO

Previous Cum decurg negocierile pentru preluarea echipei
Next În ce condiții se vor mai face transferuri

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *