Concluziile lui Burcă după victoria de azi


Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo București, a oferit primele impresii după meciul amical câștigat contra celor de la Popești-Leordeni (Liga 3), scor 1-0.

Dinamo a adus patru jucători: Valentin Lazăr (32 de ani, mijlocaș), Bogdan Gavrilă (30 de ani, mijlocaș), Neluț Roșu (29 de ani, mijlocaș) și Vasile Buhăescu (34 de ani, atacant).

Totuși, Dinamo găsește cu greu să mai aducă jucători la echipă, iar Ovidiu Burcă a explicat că toți se gândesc la instabilitatea financiară de care a dat dovadă clubul până acum.

„Mă bucură faptul că astăzi n-am primit gol, în primul rând. Dar suntem departe de forma pe care mi-o doresc. Din păcate, timpul e scurt. În primul rând, trebuie să pornim de la o organizare defensivă foarte bună.

Lucrurile sunt așa cum le știam. M-am înhămat la munca asta, n-are rost să spun ce am găsit aici. Dar ușor, ușor, lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim cu liniște, cu răbdare.

Nu sunt blazați jucătorii, dar nu se simt confortabil să știe că am retrogradat și este unul dintre cele mai grele momente din istoria clubului. Dar îi simt că își doresc să o readucă pe Dinamo în prima ligă.

Pe termen scurt, e nevoie de întăriri. Suntem destul de puțini. Știu că cei din conducere sunt în discuții cu mai mulți jucători. Nu e ușor să convingi jucători. Și staff-ul mi-a fost greu să-l fac. Lumea e speriată de instabilitatea care a fost la Dinamo.

Căpitanul trebuie să aibă anumite calități. În primul rând, Dudea e de mult timp la Dinamo, este jucător de centrul terenului. Dar asta nu înseamnă că Lazăr nu poate să fie și el căpitan. Buhăescu e un atacant pe profilul pe care mi-l doream și are multă experiență”, a spus Ovidiu Burcă, după meci, conform Prosport.

Dinamo a început în următoarea formulă: Oncescu – Moura, Giafer, Țone, Amzăr – Dudea, N. Roșu – Bordușanu, A. Bani, V. Lazăr – Buhăescu.

Ovidiu Burcă a mai apelat și la următorii jucători: Eșanu – Buleică, Cr. Ionescu, G. Crețu, I. Roșu, Gavrilă, Florescu, Măgureanu, Al. Pop și Bobea.

Citește și:

Aeroportul Băneasa se redeschide, după 9 ani

Previous Când va juca Dinamo în prima etapă
Next Dinamo vrea 2 foști rapidiști

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *