Concluziile întâlnirii de astăzi


În această seară, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a purtat negocieri cu Muhammad Murad (57 de ani), om de afaceri libanez cu o avere de 150 de milioane de euro.

Discuția dintre Murad și conducerea lui Dinamo a ajuns la final. „Povești, nu s-a decis nimic, a rămas la fel ca până înaintea întâlnirii”, au transmis cei de la Dinamo.

Partea dinamovistă a fost reprezentată de administratorul special Vlad Iacob. Oficialii lui Dinamo și-ar fi dorit ca Murad să ajungă măcar în ipostaza de a le cere documente dinamoviștilor, ceea ce nu s-a întâmplat.

Între timp, o variantă incredibilă dă peste cap speranțele fanilor dinamoviști. În culise, afaceristul Muhammad Murad ar purta discuții și pentru preluarea celor de la Petrolul Ploiești, notează PlaySport.

„E adevărat! Am purtat deja o discuție cu un reprezentant al domnului Murad, despre care am înțeles că ar fi interesat să preia Petrolul. Avem pregătite absolut toate actele, le punem la dispoziție în orice moment. Și în noaptea asta dacă e nevoie!”, a spus Costel Lazăr, președintele „găzarilor”, conform sursei citate.

„Mă doare că Dinamo se află în această situație și sper să fiu eu o persoană care o ajută. Dar nu vreau să investesc dacă sunt neclarități. Nu este nimeni de vină pentru aceste neclarități. Este perioada de concedii și sunt de primit multe răspunsuri. Sper ca într-o săptămână sau două să fie gata totul și să putem anunța această construcție în care cred”, anunța Murad zilele trecute.

Citește și:

Polițele RCA se ieftinesc din 10 septembrie: ”Se schimbă regulile de vânzare”

Previous Când ar urma să fie demolat stadionul
Next Jucătorii lui Dinamo nedumeriți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *