Concluziile celor patru dupa discuția de la MAI


Iată ce au declarat cei 4 la finalul discuțiilor astăzi de la Ministerul de Interne.

Carmen Dan, ministru de Interne: „Se modernizează Stadionul Dinamo pe un proiect pe care îl are Compania Națională de Investiții. Am făcut toate demersurile, administrativ, legal, penal, pentru a preda stadionul. Noi spunem că va fi gata pentru EURO 2020. Azi s-a lărgit echipa, care este foarte determinată să își atingă obiectivul, acela de a pune stadionul la dispoziție Companiei Naționale de Investiții. Vreau să le mulțumesc domnului Mutu și domnului Negoiță”.

Adrian Mutu, director general Dinamo: „Noi ne-am dat seama că trebuie să avem încăpățânare și să facem acest stadion. Sunt soluții. O să vedeți. Se poate face stadionul în altă parte, chiar și în complexul nostru. Sunt bucuros. Fanii să aibă încredere. Dinamo va avea stadion”.

Monica Iagăr, președinte CS Dinamo:” Vom face stadion, în complexul Dinamo vom face stadion cu siguranță. Stadionul Dinamo va fi modernizat”.

Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo: „Mă bucur că suntem o echipă și că sunt oameni bine intenționați. Din păcate, trebuie să luptăm pentru lucruri normale. Noi vom plăti chiria la noul stadion, așa cum plătim și acum. Sunt și alte variante, avem soluții. Suntem mai determinați. Luptăm pentru normalitate. Este în interesul fanilor”.

Citește și:

Ce a discutat astăzi Adrian Mutu cu fanii prezenți la MAI

-->
Previous VIDEO Mutu dă cea mai bună veste! Se va face stadion
Next Ce a discutat astăzi Adrian Mutu cu fanii prezenți la MAI

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *