Concluzie după întâlnirea cu Cortacero: ”Ori asta, ori se termină tot”


Dinamo 2020 a fost un dezastru din toate punctele de vedere. Doar suporterii au susținut echipa în viață, dar aceștia sunt acum din nou înlăturați din club și urmează o mare curățenie atât la Săftica, cât și în club, dacă într-adevăr se va face majorarea de capital promisă.

Jerry Gane a povestit ce a trăit după ce s-a întâlnit cu Pablo Cortacero. Și deși antrenorul și-ar dori să rămână, din informațiile doardinamo.ro, planul este să fie adus un antrenor spaniol la echipă pentru ca ibericii să aibă control total și Rufo Collado să se poată întoarce la Săftica pe cai mari.

”M-am întâlnit dimineață cu Pablo Cortacero. Nu știam dacă vine sau nu. Eram ca în filmul Nea Mărin Miliardar când l-am văzut. Nu credeam. Am stat de vorbă 15 minute cu el. Când ai echipă, nu ai vacanță.

Trebuie să reglăm niște lucruri, este diferit în acest an. Vă pot spune că în acest moment nu am nicio confirmare sau o infirmare să nu rămân. Am un contract, am semnat pe 2 ani. Dar, ori râmâi unde ești dorit, ori pleci. Dar îmi doresc să rămân.

Mă bucur că sunt aici și mă simt foarte bine. Reunirea va fi delicată. Știu ce am simțit zilele acestea, știu ce discuții am avut cu ei după meciul cu Academica. Dacă nu se vor plăti salarii până la reunire, nu știu câți vor reveni.

Cei care au decis să plece au alt statut, jucătorul român trebuie să apeleze la alte instanțe. Dar, chiar dacă revin, problema este mentală. Dacă nu se vor plăti salariile, va fi așa un val de plecări. Camara este împrumutat.

El și-ar dori să rămână pentru club sau suporteri. E un băiat de grup. Are mereu zâmbetul pe buze. Mi-a spus că depinde ce se va întâmpla cu situația financiară. Mejias mi-a spus că și-ar dori să rămână, dar depinde de plata salariilor.

Dacă nu intră banii, se termină tot. Nu vreau să mă gândesc că nu se va întâmpla ceva bun în aceste zile”, a spus Gane la Radio Dinamo.

Citește și:

Arhiepiscopia care a donat 242 de litri de sânge

Previous Spaniolii trec la curățenie. Omul important care e pus pe lista neagră
Next Ultima minciună dovedită a lui Cortacero EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *