CONCLUZIA lui Rednic imediat după meci: ”Riscam chestia aia la un moment dat!”


-->
Mircea Rednic a fost adus ca un salvator la Dinamo, s-a sperat că magia și experiența lui vor fi decisive pentru o calificare în play-off, însă nu s-a putut. Campionatul s-a încheiat, locul 9, dezamăgitor, negru, va fi extrem de mult de muncă în această vară, începând de pe 17 iunie.

Fanii cred în Rednic, este văzut drept unicul salvator în acest moment după al doilea an la rând foarte prost. La Digi Sport, Ilie Dumitrescu și Ion Crăciunescu au spus și ei că doar ”Puriul” poate redresa situația, însă va avea o misiune ce bate în imposibilă. Ce a spus tehnicianul:

”A fost o primă repriză echilibrată, nici noi, nici ei n-am impresionat. Păcat că n-am marcat în partea secundă la ocaziile avute. E greu să joci în atmosfera de aici, fără miză, în situația asta. Am dat și posibilitatea unora să joace, pe alții i-am protejat, pe Nistor și pe Aliji i-am lăsat la naționalele lor.

Da, suntem în play-out, dacă terminam pe 2 sau pe 3 ce rezolvam? Un an negativ, oricum era așa. Bine că n-am retrogradat! Riscam asta la un moment dat. Am văzut titlurile negativiste, asta a căutat presa tot anul la echipă, la jucători. Da, poate că erau ceva mai mulți bani, dar pe care i-am avut oricum i-am cheltuit.

Lucrăm pentru transferuri, avem alt buget. Jucătorii care au plecat aveau salarii mari, n-au plecat cu mâna goală, au plecat cu un salariu, două, patru. Sigur vor veni cinci fotbaliști! Toată lumea la Dinamo trage la aceeași căruță”.

Citește și:

Fără milă! Demiteri în staff-ul tehnic: ”Pleacă și ”Tutankamon”!”

Previous Vor să se bucure de vacanță! Realizează, totuși, rușinea și dezamăgirea
Next Fără milă! Demiteri în staff-ul tehnic: ”Pleacă și ”Tutankamon”!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *