Comunicat impresionant al PCH-ului


Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit azi, 8 septembrie 2022, la vârsta de 96 de ani. Peluza Cătălin Hîldan nu rămâne impasibilă și vine cu un comunicat special.

Ieșise să se plimbe pe drumul de lângă marginea pădurii, nu departe de Londra. Ploaia torențială a pus-o pe fugă. Și-a acoperit capul cu haina și a mărit pasul. A bătut la ușa primei case întâlnite în cale.

Acolo locuia o familie de englezi. Un Range Rover la poartă, gazonul tuns proaspăt. Casă de oameni înstăriți. Stăpâna casei a crăpat ușa și a întrebat, puțin deranjată, fără să răspundă la salut : „Ce doriți?”
„Am nevoie de o umbrelă. Ploaia asta pare să nu se oprească prea curând. Mâine vă aduc umbrela înapoi.”
Ușa s-a trântit fără nicio vorbă. Apoi s-a deschis atât cât să i se întindă o umbrelă și s-a trântit la loc înainte să apuce să mulțumească.
A deschis umbrela și a văzut că avea mai multe spițe lipsă. Era cu puțin mai bună decât nimic. Genul de obiect de care te lipsești, pe care îl poți da unui amărât, fără să-l aștepți înapoi.

A doua zi dimineață, la aceeași ușă s-a prezentat un Rols Royce Phantom VI din care a coborât un bărbat în uniformă. A bătut la ușa care, de data asta, s-a deschis larg.
Gazda a răspuns la salut și apoi a rămas cu gura căscată, când bărbatul în uniformă i-a întins umbrela cu spițe rupte, spunând:
„Majestatea Sa, Regina Elisabetta II a Marii Britanii vă mulțumește pentru umbrelă!”

Câinilor, uneori părem niște cerșetori. Nu ne este rușine, pentru că o facem pentru ceva ce iubim mult, la fel ca și voi. O facem în numele acestei Regine plouate, bătute de vânt și de soartă, pe care nu-ți vine să mai dai doi bani.

Într-o zi, Coroana lui Dinamo va străluci din nou. Într-o zi, vom veni la ușa ta să îți mulțimim că ai fost săritor, atunci când Dinamo părea fără suflare.

NU TE RUȘINA CU ACEST DINAMO, că altul nu avem! VINO MÂINE SĂ CÂNȚI pe stadion, chiar dacă Dinamo joacă în Liga a 2-a!

FII MÂNDRU, CÂINE, căci acest club încă există și datorită ție!
Poate că n-am știut cum să-ți câștigăm încrederea. Poți să te superi pe noi, dar nu sta supărat pe Dinamo!

Regina a murit. Dinamo nu va muri niciodată!” – se arată în comunicatul PCH.

Citește și:

”Operațiunea London Bridge”. Ce va urma și care va fi numele oficial al lui Charles

Previous Dinamo primește o veste bună
Next Ce absențe are Dinamo în meciul cu CSA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *