Comunicat dur: „S-a făcut că plouă”


Dinamo a obținut aseară doar a opta victorie din acest sezon. Cea mai notabilă victorie ținând cont de adversar, dar cea mai puțin importantă, ținând cont că Dinamo are șanse infime de a mai urca un loc. Pentru a scăpa de locul 14, Dinamo trebuie să o învingă în ultima etapă pe Uta Arad, iar Chindia Târgoviște să obțină maxim 2 puncte din duelurile cu Sepsi Sf. Gheorghe și Gaz Metan Mediaș.
Fanii au fost mulțumiți de acest rezultat. Ce comunicat au transmis cei din Programul DDB:

TREI VICTORII CONSECUTIVE CU DUSAN UHRIN!

Atunci când am rămas în 10, Dusan Uhrin s-a ridicat de pe bancă și a început să strige la jucători cât îl țineau plămânii. Aveam impresia că a intrat el în locul lui Pierret. I-a ținut pe băieți în priză până la unul din puținele momente când arbitrul a fluierat corect, adică acel fluier final.
N-a fost ultimul fluier, pentru că și după finalul meciului, a continuat să ne dea cartonașe roșii.
Balthazar Pierret, omul meciului, a fost exclus din bâlba arbitrului de rezervă, care i-a spus să intre în teren. Ar fi putut să recunoască, dar s-a făcut că plouă. Urât!
Centralul a fluierat cu ură împotriva lui Dinamo. Ne-a eliminat oameni în prostie. Doar celor din Peluză n-a reușit să le arate cartonașe roșii. Și băieții au cântat din adâncul inimii și cântă și acum în drumul spre casă, drumul lung de 500 de km.
Nici cei care au rămas acasă nu s-au lăsat mai prejos. Au continuat să ia bilete virtuale ca în zilele mari de acum un an. Peste 5000 de bilete în ultimele 2 zile.
Și încă se mai pot cumpăra de aici:
Dinamo încă există datorită celor care n-au obosit să ajute, să se implice. Am rămas mult mai puțini în ProgramDDB. În prezent se lucrează la curățarea platformei www.programddb.ro. Vor fi șterse multe conturi care nu mai sunt active, iar cei care vor rămâne sunt cei cu care vom începe reconstrucția acestui proiect.” – comunicat DDB

Citește și:

Denise Rifai nu are studii de jurnalism: ”Mi-a plăcut”

-->
Previous Uhrin: „Am contract cu Dinamo”
Next Izbucnire după meci: „Arbitraj mizerabil!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.