Comunicat DUR al DDB: „Îl rugăm pe Contra să spună adevărul”


-->

Fanii înscriși în Program DDB au emis astăzi un comunicat dur în care îi ia pe spanioli la întrebări și au o rugăminte pentru Cosmin Contra.

„COMUNICAT DDB

Ieri, înainte de meciul cu Astra, a avut loc o întâlnire cu directorul general al clubului, Alex Couto. Întâlnirea a avut loc în urma insistențelor noastre de a vedea o dovadă a plății anunțate săptămâna trecută, când s-a vorbit și de o majorare de capital.
Această majorare de capital trebuia să fie inițial de 15.000.000€, apoi s-a coborât la 10.000.000€, iar săptămâna trecută s-a spus că va fi de 5.000.000€

Couto a prezentat un ordin de plată din Spania cu suma de 400.000€.
A fost rugat să ne pună la dispoziție acest OP (să-l timită printr-un mesaj), dar a spus că nu poate să-l arate decât pe telefonul lui.

Banii ar urma să intre la începutul săptămânii. Nu putem decât să așteptăm și să sperăm că de data aceasta plata este reală și coordonatele bancare corecte.

Din păcate, alte persoane față de care există datorii financiare, s-au plâns că în repetate rânduri, când au întrebat de plata salariilor, li s-au arătat OP-uri pe telefon, iar banii nu au venit.

Couto a fost întrebat de ce s-au oferit salarii așa de mari, dacă nu au bani ca să le acopere. Nu a oferit un răspuns la această întrebare.

Legat de eventuala schimbare a antrenorului, considerăm că aceasta este o problemă a clubului, nu a noastră. Credem că antrenorii și jucătorii trebuie să fie plătiți.
Înainte de o eventuală plecare, credem că dl Cosmin Contra este dator să spună tot adevărul despre persoanele care conduc clubul.

Numele său a fost folosit ca o garanție pentru acest grup de persoane încă din primăvară. Tot atunci a afirmat că îl cunoaște pe cel care a inițiat acest proiect spaniol și că are încredere că se vor face lucruri extraordinare la Dinamo.

Ne considerăm îndreptățiți să cunoaștem adevărul din spatele acestei afaceri și îi cerem cu insistență lui Cosmin Contra să ne spună tot ce știe.

Totodată, îi cerem lui Dorin Șerdean, președintele clubului Dinamo, să ne spună cine este Toma Sapasu și care sunt legăturile pe care le-a avut în trecut cu acesta.

Să nu uităm că acest club a reprezentat cândva gloria fotbalului din România!”, este comunicatul fanilor.

Previous Gigi Mulțescu, favorit să preia Dinamo. Prima reacție
Next Contra, păcălit din nou de spanioli EXCLUSIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *