Comunicat CNI: „Situația stadionului Dinamo e complicată”


Așa cum doardinamo.ro a scris, situația stadionului Dinamo, care ar trebui modernizat pentru EURO 2020, este în continuare complicată, iar în acest moment nu se știe dacă arena va fi reconstruită.

Compania Națională de Investiții a anunțat că Dinamo ar putea rămâne fără stadion, având în vedere că situația încă nu s-a lămurit. Astfel, dacă arena din Ștefan cel Mare nu se va moderniza, România ar putea rămâne doar 3 stadioane modernizate (Steaua, Rapid și Arcul de Triumf), potrivit TV Digi Sport.

Dacă arena se va moderniza și nu va avea pistă, așa cum vor fanii, trebuie ca un stadion de atletism să se construiască în altă parte.

„Dat fiind faptul că în prezent stadionul Dinamo este prevăzut cu pista de atletism, nu deţinem informaţii dacă la nivelul clubului s-au identificat soluţii pentru relocarea acesteia sau noul stadion va trebui să cuprindă şi pista de atletism. Menţionăm că în corformitate cu legislaţia în vigoare. CS Dinamo va trebui să întocmească o notă conceptuală şi o temă de proiectare conform HG 907/2016.

Compania Naţională de Investiţii nu are atribuţii de a hotărî dacă obiectivul de investiţii „Complex sportiv Dinamo-stadion central”, va avea sau nu pistă de atletism, beneficiarul final fiind singurul care ia decizia în ceea ce priveşte acest aspect”, se precizează în comunicat.

În cazul în care nu se primesc documentele necesare solicitate de Compania Naţională de Investiţii cu privire la obiectivul de investiţii „Complex sportiv Dinamo-stadion central”, Federaţia Română de Fotbal urmează să înştiinţeze forurile UEFA cu privire la acest aspect şi să se stabilească dacă se va introduce un alt stadion în cadrul programului Euro 2000″se arată în comunicatul CNI.

-->
Previous Florin Prunea: ”M-am întâlnit cu Contra și mi-a spus ce vrea”
Next Mutu pune tunurile pe FCSB: "S-au tot plâns, dar nu mai merge așa!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *